Fii activ, calatoreste - Active Travel, Agentie turism din Brasov
Vă aflați aici: » Alte informatii importante » Informatii utile » Acum plata si cu vouchere de vacanta!

Acum plata si cu vouchere de vacanta!

Tichete/vouchere de vacanta

Ce sunt voucherele de vacanta?

Voucherele de vacanta sunt bonuri de valoare, asemanatoare cu tichetele de masa, sau sub forma unui card bancar pe suport electronic, cu care cel care primeste voucherele poate cumpara servicii turistice/vacante in Romania pentru el si familie.

De unde poti primi vouchere de vacanta?

Voucherele de vacanta le poti primi de la compania in care lucrezi, daca ai un contract individual de munca valabil si daca compania hotaraste sa acorde asemenea beneficii salariatilor.

Cum poti cumpara cu vouchere de vacanta de la Active Travel?

Oferta se poate solicita la sediul Active Travel din Brasov, prin email, apeland serviciul de rezervari 0729321515 sau prin intermediul site-ului, insa, atunci cand platesti cu vouchere de vacanta, va trebui sa le prezinti personal, in agentie, consultantului de turism Active Travel.

De ce sa cumperi de la ACTIVE TRAVEL cu vouchere de vacanta?

Iti punem la dispozitie oferte in hoteluri si pensiuni in Romania sau chiar posibilitatea de creare a unui circuit prin tara, daca nu doresti sa stai intr-un loc.
Ai la dispozitie mai multe servicii, dintre care poti alege unul sau mai multe, formand un pachet, pe care sa-l achiti integral cu vouchere.
Daca platesti cu vouchere de vacanta, beneficiezi de preturi mai bune la majoritatea ofertelor decat daca ai plati cu bani si iti asiguri posibilitatea petrecerii unei vacante si dupa expirarea valabilitatii voucherelor.

Ce poti sa cumperi cu vouchere de vacanta?

- O vacanta pe litoralul romanesc

- Un weekend la munte

- Cateva zile intr-un complex cu servicii de spa

- O mini-vacanta in Delta Dunarii

- Un circuit cultural in Romania

In concluzie, poti sa cumperi servicii de masa, de transport si alte servicii optionale, conexe cazarii (conditia este sa ai minim o noapte de cazare in cadrul pachetului).

Cum arata un voucher sau tichet de vacanta si care sunt cele acceptate de noi?

Voucherele de vacanta tiparite arata similar unor tichetele de masa, iar cele pe suport electronic, cu un card bancar.

Unitatile emitente cu care avem noi contract in momentul de fata sunt:

Lista se va actualiza pe parcurs.


CONDITII DE RETRAGERE: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice
Oferta parcare la Aeroportul Otopeni Oferta parcare la Aeroportul Otopeni
Plecati cu avionul de pe Aeroportul Henri Coanda din Otopeni? Acum nu mai trebuie sa platiti o avere pe taxiuri sau sa va chinuiti cu bagajele prin mi ...

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate pe activetravel.ro sunt clasificari ale partenerilor si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara.

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!
Tranzactii Securizate
Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda!

Vacante in rate la Active Travel Brasov - 0% dobanda! Vrei sa pleci in vacanta si iti este mai usor sa platesti in rate? Nici o problema. La Active Travel avem solutia perfecta pentru posesorii de carduri de credit emise de Raiffeisen Bank. Daca cumperi vacanta de la noi cu cardul de credit emis de Raiffeisen Bank poti returna catre banca suma cheltuita la agentie in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate cu 0% dobanda.

Active Travel Brasov este membru al asociatiilor
Active Travel Brasov este agent acreditat:
Agent acreditat de Dertour
Agent acreditat de Christian Tour
Agent acreditat de Paralela45
Agent acreditat de ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg
Agent acreditat de TezTour